INTERIOR

Ik creëer interieurs door de wensen van de opdrachtgever en mijn materiaalkennis te combineren, wat leidt tot een uniek eindresultaat. Ik kan je helpen in een persoonlijk adviesgesprek, kleine oplossingen creëren of een compleet interieurplan maken. Een goed, sterk ontwerp betekent meer dan alleen esthetiek. Het heeft een verhaal, speciaal ontworpen voor de klant. Zo wordt elk ontwerp en elke woning uniek.

Nieuwsgierig?
Vraag een persoonlijk gesprek aan, vrijblijvend


ART

Ik geeft advies en begeleiding aan particuliere verzamelaars die kunstwerken van hoge kwaliteit uit de 20e en 21e eeuw kopen, ik begeleid bij selecties, verkoop en galerie bezoeken. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vraag een persoonlijk gesprek aan, vrijblijvend


CREATIVE CONSULTANCY

Met de kennis van kleuren en trends biedt ik een op maat gemaakt voorstel op basis van de merkpositie. Ik help merken hun esthetische impressie te verbeteren door sterkere kleurenschema's en een trend-strategie te ontwikkelen. Het ontwikkelen van identiteit in sterke visuele en digitale concepten die aansluiten bij de waarden van een merk, is mijn passie. Het begint met het vaststellen van een visuele identiteit en deze vervolgens te communiceren via grafisch ontwerp, social media, fotoshoots en interieurontwerp.

Spreekt dit jouw aan? 
Vraag een persoonlijk gesprek aan, vrijblijvend