︎

CREATIVE CONSULTANCY

Met de kennis van kleuren en trends biedt ik een op maat gemaakt voorstel op basis van de merkpositie. Ik help merken hun esthetische impressie te verbeteren door sterkere kleurenschema's en een trend-strategie te ontwikkelen.IDENTITY

Het ontwikkelen van identiteit in sterke visuele en digitale concepten die aansluiten bij de waarden van een merk, is mijn passie. Het begint met het vaststellen van een visuele identiteit en deze vervolgens te communiceren via grafisch ontwerp, social media, fotoshoots en interieurontwerp.INTERIOR

Een gezondere en productievere omgevingen door middel van interieurontwerp. In het proces ga ik opzoek naar de juiste vorm, functie en materialen, aansluitend op de identiteit van het bedrijf of merk.Sinds ik cum laude ben afgestudeerd aan Academy Artemis in Amsterdam heb ik een sterke interesse in materialen, vormen en kleuren. Mijn benadering van design en liefde voor trendinvloeden is instinctief en eindeloos.  
Ik streef er naar merk-ervaringen te creëren die de identiteit, het verhaal, de waarden en de behoeften van de klant omarmen. De belangrijkste focus is om de klanten persoonlijk te begeleiden naar een visuele identiteit en hen helpen verbinding te maken (of opnieuw te verbinden) met consumenten via ontwerp en visuele verhalen.


Met ervaring en passie creëer ik voor merken hun visuele identiteit. Ik begeleid merken op het gebied van trends, kleuren, interieurontwerp en fotografische uitingen. 


Marker

© Manon de Vlieger 2021 — Den Haag, The Netherlands